Contact

De chocoladefabriek DARCIS

Stap binnen in 'La Chocolaterie' van de beroemde chocolademaker Jean-Philippe Darcis, op wandelafstand van het stadscentrum van Verviers, bij het winkelcentrum Crescend'eau en het Hôtel Verviers****.

Jean-Philippe Darcis, de ambassadeur van de Belgische chocolade en de pionier van de macaron in België, opent voor u de deuren van zijn chocolaterie in Verviers. Deze veelvuldig, internationaal bekroonde vakman in patisserie en chocolade vindt zichzelf voortdurend opnieuw uit. Het palmares van Jean-Philippe mag gezien worden. In 2001 won hij de Internationale Prijs van de Belgische chocolade en kreeg hij levenslang de titel van 'Ambassadeur van de Belgische chocolade'. Chocolaterie Darcis bestaat uit een winkel, een degustatiesalon, productieateliers, een academie voor patisserie en een chocolademuseum. Uw bezoek met audiogids aan deze ambassadeur van de Belgische chocolade eindigt bij de ateliers waar u de ambachtelijke medewerkers aan het werk kunt zien. Het maken van chocolade zal voor u geen enkel geheim meer hebben!

In de gloednieuwe museumruimte kunt u, met een meertalige audiogids, als het ware op reis gaan door de wondere wereld van de chocolade. U komt alles te weten van de geschiedenis van de cacaoboon tot het maken van een praline.

  De chocoladefabriek DARCIS – Maison du Tourisme du Pays de Vesdre

  Pivot Error

  The Walloon tourist database encounters a problem.

  The content of this page cannot be displayed for the moment

  Please try again later, Thank you !

  Go to Homepage

  Error log